https://www.google.com/webmasters/verification/verification-file-dl?hl=nl&siteUrl=https://soundbytesofwisdom.com/&security_token=t0lIWwL7AGvAv-kUIQtfHE4RGVI:1520523339785

Verandering en Succes zijn altijd Mogelijk
Als het Bewuste en Onbewuste Samenwerken

Vrouw, sta jij je mannetje?!

Dé training voor vrouwen op weg naar de top

Je hebt al een tijdje de ambitie om een volgende stap te zetten in je carrière. Of er doen zich omstandigheden voor waaronder die kans zich lijkt aan te dienen. Want jij hebt meer in je mars dan je in je huidige baan kunt laten zien, of je wilt ook nog ándere kwaliteiten tot ontwikkeling laten komen.

Misschien heeft iets je tot nu toe geblokkeerd… Maar wat eigenlijk precies? En wat heb je nodig om die vervolgstap wél te kunnen zetten? Welke vaardigheden zou je graag willen ontwikkelen en welke blokkade(tje)s zijn er eventueel nog te overwinnen?

In de training Vrouw, sta jij je mannetje?! gaan we aan de slag met deze vragen.

In 5 ‘weekenden’ (vrijdag & zaterdag) en 6 individuele coachingsgesprekken doe je talrijke inzichten op over jezelf en over jouw functioneren in een baan of eigen bedrijf. Daarnaast krijg je uiteraard heel veel tools aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt. En wij beloven je: na deze training ben je optimaal toegerust voor die volgende stap – en heb je hier ook zelf alle vertrouwen in!

 

Thema’s die in elk geval aan de orde komen:

  • Wat belemmert jou – bewust of onbewust – om een hogere positie in te nemen?
  • Welke nieuwe vaardigheden heb je nodig – met name om (beter) leiding te geven?
  • Hoe goed ben jij al in ‘politiek denken’? Hoe groot is jouw diplomatieke slagvaardigheid?
  • Wat zie jij als jouw taak in het leven? Welke levensdoelen stel jij jezelf?
  • Hoe geef je leiding aan jezélf in het combineren van zakelijk en privé?

 

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen die toe zijn aan een vervolgstap in hun carrière. Voor vrouwen die in de spiegel durven te kijken, die er plezier in hebben zichzelf te ontwikkelen en die daarmee een voorbeeld stellen aan anderen.

Met andere woorden: vrouwen die toe zijn aan een verandering in hun werk, en die bereid zijn zich open te stellen voor een verandering in zichzelf, die zijn bij ons op de juiste plek!

 

Door wie?

De training wordt gegeven door Willy van Vuuren en Els van der Meer, twee ondernemende dames met een schat aan ervaring!

Als een rode draad door de loopbaan van Willy van Vuuren loopt het vervullen van een voortrekkersfunctie. Zo was zij al in 1968 de eerste 18-jarige agente van politie en was zij in de jaren ’90 een pionier in de Nederlandse NLP-wereld. Als gescheiden moeder met 3 jonge kinderen begon ze zelfs een eigen NLP-instituut, in een tijd waarin zelfontwikkeling nog maar nauwelijks naar waarde werd geschat. Dit instituut heeft ze samen met haar huidige echtgenoot 20 jaar gerund.

Al vroeg had Willy een duidelijk beeld van haar levensopdracht, van de ambitie die ze wilde vervullen. Maar … daarmee was deze natuurlijk niet ook meteen gerealiseerd! Willy heeft vaak hard moeten knokken om neer te kunnen zetten wat zíj neer wilde zetten, maar juist die ervaring van niet optimaal uit de verf kunnen komen heeft haar de inzichten en vaardigheden opgeleverd die zij nu graag deelt. Gecombineerd met haar sterke en diepgaande intuïtie én met inmiddels veel ervaring met Systemisch Werk weet ze de coachees en cursisten van haar praktijk Diaspoor die handvatten te geven om in korte tijd bij hun authentieke kracht te komen.

Els van der Meer kan bogen op een lange carrière als ondernemer: zij was samen met haar man eigenaar van een motorfietsbedrijf met 5 man personeel (terwijl ze tegelijkertijd een samengesteld gezin runde). Na het overlijden van haar echtgenoot, nu 7 jaar geleden, startte zij een nieuwe onderneming: Marketing Mercurius. Daarnaast heeft zij in de afgelopen 15 jaar diverse bestuurlijke en politieke functies bekleed.

Uiteraard kenden Els’ uiteenlopende ‘loopbanen’ zowel hoogte- als dieptepunten, die een schat aan kennis en ervaring hebben opgeleverd. Die kennis en ervaring heeft zij in 2015 ingebracht in haar eigen praktijk Sound Bytes of Wisdom. Centraal hierin staan coaching en empowerment; één van de doelgroepen zijn zelfbewuste vrouwen die hun persoonlijke ontwikkeling ten minste net zo belangrijk vinden als hun carrière – en die deze twee graag combineren!

 

Praktische informatie

De training beslaat 5 ‘weekenden’: een vrijdag en een zaterdag van 9:30 tot 16:30 uur, met telkens vier weken ertussen. Het is de bedoeling dat je in de eerste twee weken van die interval een huiswerkopdracht maakt. Deze huiswerkopdracht wordt dan besproken in een individueel coachingsgesprek – in totaal 6 stuks – met een van de trainers (om en om).

Tijdens het laatste weekend van de training geef je een korte presentatie van wat je tijdens de training hebt ervaren en geleerd. Als je alle trainingsdagen bijwoont en alle huiswerkopdrachten met goed gevolg afrondt, krijg je een certificaat.

De training en de coaching worden gegeven op een makkelijk bereikbare plek in Capelle aan den IJssel (zie routebeschrijving), in groepen van minimaal 6 en maximaal 12 leuke, zelfbewuste vrouwen.
De eerstvolgende training vindt plaats zodra het minimum aantal van 6 deelnemers is bereikt

Investering: € 3.250,- excl. BTW (inclusief koffie, thee, water en lunch).

meld je  aan

 

Gratis introductie

Ben je geïnteresseerd en wil je graag eerst kennismaken en meer informatie? Dan ben je van harte welkom op  een van de gratis introducties, neem contact op voor actuele data:

meld je aan……